CŠOD Gorenje (12. – 16. 2. 2024)

V ponedeljek, 12. 2. 2024, smo se učenci 7. a in 7. b razreda že zjutraj z avtobusom odpravili proti Rogli. Po dveh urah vožnje smo prispeli do CŠOD-ja Gorenje. Razporedili smo se po sobah in pojedli kosilo. Po kosilu smo se pripravili na popoldansko smučanje na Rogli. Na smučišču smo se, glede na znanje smučanja, razdelili po skupinah. V nekaterih skupinah smo bili skupaj z učenci OŠ Stari trg ob Kolpi s katerimi smo bili skupaj v domu. Po smučanju smo prišli v sobe in imeli še večerne dejavnosti.

V zimski šoli v naravi so nas zbujali okrog 7. ure, sledil je raznovrsten zajtrk in priprava na smučanje. Kmalu smo se že spuščali po progah. Ob 11. uri smo imeli pol ure za malico. Po malici smo nadaljevali s smučanjem. Po smučanju smo v domu imeli kosilo in nekaj časa za počitek. Popoldan smo imeli razne aktivnosti in ocenjevanje sob. Ker je bil v torek, 13. 2. 2024, pust, smo se odpravili na povorko po vasi in imeli ples v maskah. Učitelji so izbrali najlepše maske.

V sredo, 14. 2. 2024, bilo valentinovo. Na ta dan smo pisali pisma skritemu prijatelju. Sledila je večerja in še zadnje aktivnosti, ki so se zaključile ob 21. uri.

Ker je bil četrtek naš zadnji večer, smo tudi ta dan imeli ples. Med pripravami na spanje, smo si že spakirali stvari ter se pripravili na petkov odhod proti domu.

V petek smo sobe izpraznili že pred zajtrkom in se, tako kot vsak dan, odpravili na smučanje. Ta dan smo s smučanja prišli kakšno minuto prej. Sledilo je kosilo in vožnja z avtobusom proti Prestranku.

Zoja Jerič

4.DAN

3.DAN

2.DAN 

 

1.DAN

(Skupno 704 obiskov, 1 današnjih obiskov)