Spoštovani starši,

 

Fakulteta za šport sodeluje v raziskavi o občutenju poletnih vročinskih valov pri otrocih in odraslih in vabi družine k sodelovanju. 

Sodelovanje je prostovoljno in lahko od njega kadarkoli odstopite, raziskovalci iz Slovenije in Kanade pa bi s pomočjo zbranih podatkov izdelali strategije za bolj učinkovito spopadanje z vse bolj nepredvidljivim poletnim vremenom. 

Raziskava poteka prek spletnih vprašalnikov. Vsako sodelujočo družino bomo zaprosili, da v juniju in v septembru po dvakrat izpolni krajši vprašalnik, v primeru vročinskih valov pa bomo zaprosili za dodatne odgovore o tem, kako občutite trenutno vročino in kako vpliva na vaše vedenje. 

Žal vam za sodelovanje v raziskavi ne moremo ponuditi finančnega nadomestila, a vas vabimo, da s svojim sodelovanjem prispevate k pridobivanju novega znanja, ki nam bo pomagalo tudi v boju za naš planet in ohranjanje kakovosti življenja  nas in naših zanamcev. 

Podrobnejše informacije o raziskavi si lahko preberete v priloženem opisu raziskave. 

K sodelovanju v raziskavi se prijavite na povezavi https://activehw.lakeheadu.ca/, pri čemer v zgornjem desnem kotu izberete slovenščino.

Že vnaprej hvala vsem, ki se boste odločili za sodelovanje.

S spoštovanjem,

Gregor Starc

(Skupno 66 obiskov, 1 današnjih obiskov)