Spoštovani starši,

tudi v naslednjem tednu, od 30. 11. do 4. 12. 2020, bo Vrtec Prestranek odprt za otroke staršev, ki nujno potrebujejo varstvo otrok pod pogojem, da sta oba starša zaposlena  in da oba starša delata. Navedena izjema velja tudi za starše

samohranilce oziroma za skrbnike, ki niso straši otroka.

Starši otroka ste dolžni v primeru koriščenja organiziranega varstva vrtcu dostaviti potrdilo delodajalca, da ste zaposleni in da delate. Prav tako starši izpolnite izjavo COVID-19, kajti pogoj, da se predšolski otrok vključi v nujno varstvo je, da je otrok zdrav in ne kaže znakov bolezni (izjavo dobite v vrtcu in na spletu).

Staršem otrok, ki so že vključeni v vrtec, ni potrebno na novo prinašati potrdil delodajalca in izpolnjevati izjave COVID-19, razen če so potrdila bila časovno omejena.

 

Pozivamo vas, da danes do 17.00 sporočite vodji vrtca Sladjani Šućur Popović, če potrebujete nujno varstvo v naslednjem tednu, na službeno telefonsko številko vrtca 030 307 545 (klic, SMS) ali po e-pošti sladjana.sucur@guest.arnes.si, saj je s prisotnostjo oz. odsotnostjo otrok povezanih še veliko drugih organizacijskih dejavnikov.

Za vašo povratno informacijo se vam najlepše zahvaljujemo.

 

Vodstvo vrtca

(Skupno 82 obiskov, 1 današnjih obiskov)