Spoštovani starši,

tudi v naslednjem tednu, od 9. 11. do 13. 11. 2020, bo Vrtec Prestranek zagotavljal organizirano delovanje vrtca v minimalnem obsegu in bo odprt za otroke staršev, ki nujno potrebujejo varstvo otrok pod pogojem, da sta oba starša zaposlena  in da oba starša v navedenem obdobju delata. Navedena izjema velja tudi za starše samohranilce oziroma za skrbnike, ki niso straši otroka. Pogoj zaposlitve in obveznosti dela morajo izpolnjevati vsi skrbniki otroka.

Starši otoka so dolžni v primeru koriščenja organiziranega varstva v vrtcu v času od 9. 11. do 13. 11. 2020 javnemu zavodu dostaviti potrdilo delodajalca, da so zaposleni in da v navedenem obdobju delajo. Prav tako starši izpolnite izjavo COVID-19, kajti pogoj, da se predšolski otrok vključi v nujno varstvo je, da je otrok zdrav in ne kaže znakov bolezni (izjavo dobite v vrtcu in na spletu).

Staršem otrok, ki so že vključeni v vrtec, ni potrebno zopet prinašati potrdil delodajalca in izpolnjevati izjave COVID-19.

Zato vas pozivamo, da danes do 17.00 sporočite vodji vrtca Sladjani Šućur Popović, da potrebujete nujno varstvo od 9. 11. 2020 dalje na službeno telefonsko številko vrtca 030 307 545 (klic, SMS) ali po e-pošti sladjana.sucur@guest.arnes.si, saj je s prisotnostjo oz. odsotnostjo otrok povezanih še veliko drugih organizacijskih dejavnikov.

Za vašo povratno informacijo se vam najlepše zahvaljujemo. 

Prilagamo sklep župana Občine Postojna z dne 6. 11. 2020.

Vodstvo vrtca

(Skupno 63 obiskov, 1 današnjih obiskov)